Parnas Grusgrav

Et nyt smukt naturområde

Velkommen til Sorø’ smukkeste naturområde. Tilbage i 2006 gik vi i gang med at grave overjord af, fra hvad der i dag danner rammerne for en helt unik “baghave” med udsigt til en stor sø og inden længe, et grønt område med plads til en masse dyreliv. Det kan være svært at forstille sig, men for 600.000 tons jord siden, var det ikke andet end en helt almindelig mark, og i dag ser vi nu en stor smuk sø der er skabt ved at grave Ca. 8 m. ned under grundvandet.

Lods ejeren ønskede sig et flot landskab som også inkluderede en sø. Og med et projekt af denne størrelse så handler det om tillid og troværdighed, både fra Lodsejer og vores side, det skal føles helt rigtigt i maven når man skal indgå i sådan et vigtigt og langvarigt samarbejde. Vi er utrolig glade for at vi her i 2020, kan leverer et så smukt og ikke mindst færdigt resultat til vores kære kunde og samarbejdspartner, efter 15 års samarbejde. 

Står du/I selv med tankerne om at få gravet grus fra jeres mark, skov mm. og ønsker et helt unik område, hvor I har muligheden for at sætte jeres præg. Så giv os et kald på +45 58 58 44 77 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.