Miljøcenter

Næstved

Næstved Miljøcenter ligger på Myrupvej ca. 5 km syd for Næstved. Miljøcenteret modtager dagligt flere forskellige former for materialer. Vores dygtige og erfarne personale på pladsen er altid behjælpelige med vejledning ved aflæsning af materialer, så sorteringen foregår så hensigtsmæssigt som muligt. Det er også muligt, at afhente forskellige former for materialer på pladsen, såsom knust beton og harpet sand-fyld m.m.

sorø

Sorø Miljøcenter ligger på Løngvej 14, 4180 Sorø. Placeringen af vores nye miljøcenter er ikke helt tilfældigt. Miljøpladsen er geografisk godt placeret på Sjælland og er let at komme til fra vestmotorvejen. Derudover ligger den tæt placeret til de mange grusgrave i Sorø, som gør at vores kunder kan undgå tomkørsler.  

 

 

Roskilde

Roskilde Miljøcenter ligger på Gl. Vindingevej 40A lige uden for Roskilde. Miljøcenteret modtager dagligt flere forskellige former for materialer. Vores dygtige og erfarne personale på pladsen er altid behjælpelige med vejledning ved aflæsning af materialer, så sorteringen foregår så hensigtsmæssigt som muligt.  Det er også muligt, at afhente eks. knust beton m.m.