SORØ

MILJØCENTER MODTAGER BLANDT ANDET KARTERINGS JORD OG FORSKELLIGE TYPER AF AFFALD

Herfra sælger vi også knust beton, genbrugsballast og grusmaterialer, stenmaterialer og muld og modtager diverse typer affald.  Sorø Miljøcenter ligger tæt ved vestmotorvejen.

Velkommen til Sorø Miljøcenter

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre, at vi åbner et nyt miljøcenter I Sorø d. 1 April 2020 – på Løngvej 14, 4180.Vi har netop indgået et endnu stærkere samarbejde med MIS Recycling A/S, Danmarks største knuseentreprenør, som ejer pladsen i Sorø og i dag håndterer alle vores knuseopgaver. Det vil sige vi hos Dansk Miljø & Genbrug fra den 01.04.2020 lejer deres plads på Løngvej og vil stå for den daglige drift. 

Placeringen af vores nye miljøcenter er ikke helt tilfældigt. Miljøpladsen er geografisk godt placeret på Sjælland og er let at komme til fra vestmotorvejen. Derudover ligger den tæt placeret til de mange grusgrave i Sorø, som gør at vores kunder kan undgå tomkørsler. 

Vi glæder os meget til at åbne miljøpladsen, og byde både private og erhverv velkommen. Der vil løbende komme flere informationer omkring pladsen, så snart vi har fået det hele på plads. 

Du skal være velkommen til at kontakte os på tlf. + 45 58 58 44 77 ved yderligere spørgsmål eller for at få tilsendt tilbud og priser. 

Vi glæder os til at høre fra dig.